Salon Masaj Erotic Private Dolls

  PRIVATE DOLLS este cel mai nou salon de masaj erotic al brand-ului HotAngels.
  Ca si in celelalte saloane de masaj erotic, si in cadrul acestui salon am pastrat eleganta ce ne caracterizeaza. Pentru a va putea destinde si a va desprinde de lumea din afara, in decorarea salonului am folosit culori linistitoare, pure ce iti ofera echilibru si siguranta.
  Cele cinci camere ale salonului au fost atent decorate de profesionalistii nostri. In cardul salonul Private Dolls, avem o camera alba. Albul inspira puritate si perfectiune, este sinonim cu simplitatea si prospetimea. Albul inseamna fericire, pace si intelepciune. O alta camera a salonului de masaj erotic Private Dolls, am decorat-o in negru. Poate multora, la prima vedere, o sa li se para putin macabru, dar nu este deloc asa. Negrul confera eleganta, stil, sofisticare si bogatie. Camera verde a fost special creata pentru cei ce au nevoie de echilibru, armonie, calm si stabilitate. Camera mov este una dintre cele mai elegante camere ale salonului. Vrei sa te simti ca un rege pentru o zi? Atunci aceasta camera trebuie sa o alegi. Culoarea mov are efect de inaltare, stimulare spirituala si calmare.
  Vino la acest salon de masaj erotic unde vei intelege ce inseamna extazul si placerea adevarata. Trupul tau obosit va fi mangaiat de tinerele noastre domnisoare care au fost special intrustite pentru a te face sa ajungi la un orgasm de neuitat.
  Doar la Private Dolls vei avea parte de un masaj erotic exploziv, pentru ca doar noi iti putem oferi clipe inimaginabile. Zanele noastre vor avea grija de tine chiar de cum ne-ai pasit pragul salonului. In cadrul salonului de masaj erotic vei fi intampinat de maseuze superbe, ce au fost initiate cu profesionalism in arta erotica a masajului erotic.
  Vei intelege de ce masajul erotic este benefic tuturor, te vei simti ca intr-un basm, basm ce se va sfarsi cu un orgasm exploziv. Pamantul iti va fugi de sub picioare cand profesionistele noastre domnite vor incepe sa-ti invaluie trupul cu mangaieri patimase. In cadrul salonului nostru de masaj erotic vei face cunostinta cu profesionalismul, luxul, ambianta incantatoare si un masaj erotic de neuitat.

Locatie si contact

Telefon: 0730.072.700
Adresa: Str. Mendeleev nr. 37
GPS: 44.445393,26.096431